Over ons

Tijdens een onverwacht overlijden van een dierbare is het mogelijk dat deze nog helemaal geen interesse heeft getoond in de eigen uitvaart. Op zo’n moment is het voor de nabestaanden moeilijk om een waardig afscheid te regelen dat naar de wensen van de overledene wordt uitgevoerd.

Ook hier helpen wij u om een persoonlijke uitvaart te creëren die kenmerkend is voor de overledene. Er is altijd een weg en er is altijd een manier. Wij beschikken over de vaardigheden en kwaliteiten om u bij te kunnen staan in deze moeilijke tijd.

Werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding bij het maken van soms moeilijke keuzes en zullen daar waar nodig meedenken en adviseren. Onze inbreng stemmen wij af op de wensen en ideeën van de nabestaanden. Nabestaanden hebben tot en met de dag van de uitvaart contact met één vaste uitvaartbegeleider. Dit komt de afstemming ten goede.

Op de eerste dag nemen wij de tijd om samen met de familie en/of vrienden rustig alles op een rijtje te zetten hoe het afscheid ingevuld gaat worden en wie de verschillende taken op zich wil nemen. Dit doen we stap voor stap, niet alle beslissingen en/of keuzes hoeven in het eerste gesprek plaats te vinden. Er worden afspraken gemaakt met het crematorium of begraafplaats en het rouwdrukwerk wordt verzorgd. In de daarop volgende dagen komen we regelmatig terug en zorgen we samen met de betrokkenen dat alles tot in detail geregeld wordt.

Op de dag van de uitvaart zullen we de nabestaanden begeleiden zonder hierbij opvallend aanwezig te zijn.

Wij bieden gedurende het regelen van de uitvaart volledige transparantie in de begroting.

Ons team

Vincent Tromp

Eigenaar

Wilma Tromp

Gastvrouw

Erna

Uitvaartbegeleider

Frans

Uitvaartassistent

Brigitte