Over ons

Begin jaren negentig begon Suzanne, als eerste vrouwelijke ondernemer in de uitvaartbranche in Nijmegen, met de start van haar bedrijf Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding. Mettertijd merkte ze dat veel nabestaanden geen gebruik (meer) maken van de begeleiding van een pastoor of dominee maar toch graag meer verdieping wilden in een uitvaartdienst. Om zichzelf uit te dagen in een nieuwe vorm van bijstaan van nabestaanden is Suzanne de opleiding Theologie gestart en heeft deze zeer succesvol afgerond. Sinds die tijd is zij gestopt met het regelen van uitvaarten.

In 2012 vond zij in Vincent Tromp een gemotiveerde opvolger als nieuwe eigenaar van het bedrijf Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding.

Vincent en zijn echtgenote Wilma initieerden in Beuningen “Het Afscheidshuys” om te tonen dat Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding innovatief verder gaat in het vervullen van de wensen van nabestaanden in deze tijd.

Werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding bij het maken van soms moeilijke keuzes en zullen daar waar nodig meedenken en adviseren. Onze inbreng stemmen wij af op de wensen en ideeën van de nabestaanden. Nabestaanden hebben tot en met de dag van de uitvaart contact met één vaste uitvaartbegeleider. Dit komt de afstemming ten goede.

Op de eerste dag nemen wij de tijd om samen met de familie en/of vrienden rustig alles op een rijtje te zetten hoe het afscheid ingevuld gaat worden en wie de verschillende taken op zich wil nemen. Dit doen we stap voor stap, niet alle beslissingen en/of keuzes hoeven in het eerste gesprek plaats te vinden. Er worden afspraken gemaakt met het crematorium of begraafplaats en het rouwdrukwerk wordt verzorgd. In de daarop volgende dagen komen we regelmatig terug en zorgen we samen met de betrokkenen dat alles tot in detail geregeld wordt.

Op de dag van de uitvaart zullen we de nabestaanden begeleiden zonder hierbij opvallend aanwezig te zijn.

Wij bieden gedurende het regelen van de uitvaart volledige transparantie in de begroting.

Ons team

Vincent Tromp

Eigenaar

Wilma Tromp

Gastvrouw

Erna

Uitvaartbegeleider

Frans

Uitvaartassistent

Brigitte

Uitvaartassistent