Ritueelbegeleiding

Naast de pastoor en dominee zijn er ook ritueelbegeleiders die samen met de nabestaanden een afscheidsbijeenkomst kunnen maken. Binnen onze uitvaartonderneming werken wij samen met Suzanne van Horssen.

Begin jaren negentig begon Suzanne, als eerste vrouwelijke ondernemer in de uitvaartbranche in Nijmegen, met de start van haar bedrijf Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding. Mettertijd merkte ze dat veel nabestaanden geen gebruik (meer) maken van de begeleiding van een pastoor of dominee maar toch graag meer verdieping wilden in een uitvaartdienst. Om zichzelf uit te dagen in een nieuwe vorm van bijstaan van nabestaanden is Suzanne de opleiding Theologie gestart en heeft deze zeer succesvol afgerond. Sinds die tijd is zij gestopt met het regelen van uitvaarten. Suzanne kan u begeleiden bij het vormgeven van een afscheidsceremonie op de dag van de uitvaart.

In 2012 vond zij in Vincent Tromp een gemotiveerde opvolger als nieuwe eigenaar van het bedrijf Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding.

Vincent en zijn echtgenote Wilma initieerden in Beuningen “Het Afscheidshuys” om te tonen dat Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding innovatief verder gaat in het vervullen van de wensen van nabestaanden in deze tijd.